Oostduinplein 240, 2596 JS, Den Haag

Status: Verhuurd tot juli, 2022

Living in the park in the city! Dat is de slogan waarmee de ontwikkelaar kopers heeft geïnteresseerd voor dit nieuwbouwproject. En het is gelukt, want alle appartementen zijn in zeer korte tijd verkocht. Vreemd is dat niet, want dit appartement biedt alles wat iemand van zijn of haar woning kan wensen. Op een uitstekende locatie, in het gewilde Benoordenhout en direct naast het Shell-hoofdkantoor en een park, zijn deze Hoge Duin en Lage Duin complexen gerealiseerd die bestaan uit luxe full-service appartementen. Binnen dit complex bevindt nummer 240 zich in de Lage Duin op de 2de verdieping. Met het plafond op 2.85m hoogte en 154m2 verdeelt over woonkamer, keuken, gang, 2 badkamers en 3 slaapkamers, biedt dit appartement alle ruimte die u nodig heeft. 

De wijk- Benoordenhout

Het Benoordenhout is een statige wijk dat vooral bekend staat vanwege het vele groen en is grotendeels gebouwd tussen 1925 en 1935. Het is een relatief rijke wijk met veel scholen en sportverenigingen. De wijk heeft 3 parken: Rosarium, Clingendael en Oostduin. Daarnaast kan men er tal van iconische gebouwen vinden. Het belangrijkste winkelgebied ligt rond de Van Hoytemastraat, met zo'n 60 gespecialiseerde winkels. Er zijn verschillende tram-en buslijnen die je gemakkelijk naar andere delen van de stad brengen en de bereikbaarheid met de auto is uitstekend, doordat de A12 snelweg binnen 4 minuten te bereiken is. 

Het Oostduinplein

Het Oostduinplein is geheel nieuw aangelegd en opgeleverd in 2019. Het complex bestaat uit 2 appartementengebouwen, een park en een ondergrondse parkeergarage met berging. Waar de Hoge Duin is gebouwd met als basis een voormalig kantoorgebouw van Shell, daar is de Lage Duin compleet nieuw gebouwd.  Ook de parkeergarage en berging is compleet nieuw aangelegd. Het hele complex ademt luxe uit, met veel glas, hoge plafonds en een full-service desk, die je van alle gemakken voorziet, zoals een chauffeursservice en kledingreparatie En, mocht u niet buiten willen sporten, dan kunt u terecht in de fitnessruimte voor bewoners.

Het gebouw- Lage Duin

De Lage Duin, het gebouw waar nummer 240 zich bevindt, telt 8 verdiepingen, waarbij op de bovenste verdieping de penthouses zijn gevestigd. Per verdieping zijn er 4 appartementen. De glazen lift brengt u, terwijl u van een mooi uitzicht geniet, zo op de begane grond, of in de parkeergarage. 

Het appartement

Op de 2de verdieping vind je nummer 240, een 154m2 ruim appartement. Het zeer hoge plafond (2.85m) geeft dit appartement een zeer ruime beleving.

 

Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal met een ingebouwde garderobekast en een apart toilet. De vloer in het gehele appartement is parket. Aan het einde van de gang, via een prachtige glazen deur, betreedt u de woonkamer (60m2) en open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien: een keukeneiland, een keramische kookplaat, vaatwasser en ruime oven. Daarnaast is er een losstaande Amerikaanse koelkast en vriezer. Naast de keuken is een voorraadkamer (2.8m2). De woonkamer is omgeven door glas van plafond tot vloer, waardoor, samen met de hoge plafonds, een zeer ruimtelijk effect ontstaat. Vanuit de woonkamer stapt u zo op het balkon (32.8m2), waar voldoende plaats is voor een tafel en stoelen. Het balkon loopt rondom het appartement waardoor u ook vanuit de slaapkamers het balkon kunt betreden. Slaapkamer 1, de masterslaapkamer, is 17.9m2 groot en geeft toegang tot haar eigen badkamer met toilet, inloopdouche, dubbele wastafel, handdoekradiator en ligbad. Slaapkamer 2 en slaapkamer 3 zijn respectievelijk 9.6m2 en 13.3m2 groot. Een tweede badkamer zorgt ervoor dat dit een echt familie-appartement is. Deze badkamer heeft een wastafel, kast, radiator en inloopdouche. Daarnaast is er een ruime waskamer. Alle kamers zijn voorzien van CAT-6 aansluitpunten voor supersnel internet, wat werken vanaf huis perfect mogelijk maakt, maar natuurlijk ook het streamen van films en het spelen van spellen kan in iedere kamer zonder problemen en razendsnel. In de technische ruimte is er nog meer plaats voor het plaatsen van allerlei spullen. Inclusief de huurprijs is 1 parkeerplaats ondergronds. Daarnaast is er een berging en ruimte voor het stallen van fietsen. Het luxe appartement sluit perfect aan bij het luxe complex: de service en luxe die men vaak alleen in het buitenland ervaart. 

Huurprijs

Het appartement is beschikbaar voor €3.250,- per maand, inclusief service-kosten. De eigenaar vraagt 1 maand borg. Brickyard Makelaars B.V. vraagt geen commissie aan de huurder. 

6+mbR+a7R8OXA%q7pgcvHw.jpg

Op de beste locatie van Den Haag, gelegen aan het felbegeerde Monchyplein, ligt dit 180m2 grote 3-slaapkamer penthouse appartement.

DSC_3481.JPG

Op een prachtige locatie nabij Scheveningen, het strand en de Frederik Hendriklaan, ligt dit volledig gemeubileerde, zeer ruime 3-slaapkamer appartement. Het appartement is in 2020 geheel gerenoveerd en vrijwel alles, inclusief het meubilair en de keuken, is nieuw.

WAT DOEN WIJ?

VERHUUR

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van appartementen en huizen.

INVESTERINGSADVIES ONROEREND GOED

Wij hebben ruime ervaring met het samenstellen van beleggingsportefeuilles in het onroerend goed. Met behulp van financiële modellen bepalen wij een realistisch rendement dat u kunt verwachten. Ook kunt u participeren in reeds bestaande onroerend goed portefeuilles die wij beheren. 

 
 

Contact:

Telefoon: 070 216 59 15

Email: info@brickyardmakelaars.nl

Bericht verstuurd!

© 2018 Brickyard Makelaars B.V.

KVK-nummer: 71539751