Logo_edited.png

Burgemeester de Monchyplein 132, 2585 DG, Den Haag

Status: verhuurd tot September, 2022

Dit penthouse duplex-appartement voldoet aan al uw wensen. Het is ruim (180m2), heeft 3 ruime slaapkamers, waaronder een masterbedroom met badkamer, een 2de badkamer, een ruim terras (zuid), een loggia en een semi-open luxe keuken met keukeneiland. Het is veilig op de 4de en 5de verdieping met een Biffar-voordeur en een intercom, een gezellige winkelstraat (Bankastraat) met 2 supermarkten op loopafstand en het ligt op 5 minuten fietsen van de Denneweg en Noordeinde aan de ene kant en het strand aan de andere kant. 

De wijk- Archipel

De Archipelbuurt is tussen 1860 en 1890 aangelegd en men kan er veel huizen vinden in de neorenaissance-stijl die destijds zeer populair was. Er zijn verschillende basisscholen en ook middelbare scholen zijn dichtbij. Winkels en restaurants zijn er in overvloed, niet alleen op de Bankastraat, maar ook bijvoorbeeld op de Javastraat en de gezellige Frederikstraat. Er zijn verschillende tram-en buslijnen die u gemakkelijk naar andere delen van de stad brengen en de bereikbaarheid met de auto is uitstekend, doordat de A12 snelweg binnen 5 minuten te bereiken is. 

Het Burgemeester de Monchyplein

De gebouwen en het plein zijn eind jaren 90 aangelegd en het plein zelf werd in 2004 geopend. Het Monchyplein is een ontwerp van de Spaanse architect Ricardo Bofill in de eclectische stijl en het bevat 423 woningen, bestaande uit een mix van stadshuizen en 9 appartementsgebouwen. Het plein en de gebouwen zijn gebouwd ter vervanging van een in 1953 gebouwd stadhuis en op het plein zelf zijn verschillende ornamenten te vinden die daaraan doen herinneren.

Het gebouw- Crescent

Het eerste gebouw dat gebouwd werd op het nieuwe Monchyplein is het Crescent-gebouw, het gebouw waar dit appartement in gevestigd is. Het gebouw heeft de vorm van een halve cirkel en heeft in totaal 5 verdiepingen, waarbij op verdieping 4 en 5 de duplex penthouse-appartementen te vinden zijn die makkelijk te bereiken zijn met een ruime lift. Half-ondergronds is een parkeergarage met berging voor ieder appartement. Een zeer goed functionerende VVE heeft er voor gezorgd dat het gebouw uitstekend onderhouden is.

Het appartement

Op de 4de verdieping vindt u nummer 132, een 180m2 ruim duplex penthouse appartement dat recent weer compleet geschilderd en opgefrist is, nadat het eerder al in 2013 luxueus gerenoveerd is. Het hoge plafond (2.65m) geeft dit appartement een zeer ruime beleving.

De 4de verdieping

Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal met een ingebouwde garderobekast en toilet. Verder vindt u op deze verdieping een open keuken, die toch ook afgescheiden ligt van de woonkamer, met een voorraadkast en alle apparaten die men in een luxe keuken verwacht, zoals een kookeiland met Boretti oven en gasfornuis, een vaatwasser, een losstaande zeer ruime koelkast en aparte zeer ruime vriezer. De woonkamer is groot (43m2) met daaraan vast een loggia en een kamer die dienst kan doen als leeskamer of kantoor. 

De 5de verdieping

Deze verdieping heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers en een aparte WC. Daarnaast is er een ruim terras (20m2) op het zuiden, te bereiken zowel vanuit de gang als een van de slaapkamers, en een waskamer met wasmachine, droger, kraan en opbergkastjes. De masterbedroom (19m2) heeft een eigen badkamer met douche, dubbele wastafel en radiator. Verder heeft deze ruime kamer een ingebouwde kast. Slaapkamer 2 (16m2) heeft ook een grote ingebouwde kast en vanuit deze slaapkamer stapt u zo op het terras. Slaapkamer 2 en 3 worden gescheiden door de waskamer en een 2de badkamer, die zeer ruim is met aparte douchecabine, bad, radiator en wastafel met spiegelkastje. Slaapkamer 3 (11m2) biedt ook weer voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed, kast en meer. 

Parkeergarage met berging

Het appartement beschikt over 1 zeer makkelijk te bereiken parkeerplaats, direct naast de lift, in de ondergelegen parkeergarage. Direct naast de parkeerplaats is een berging, met voldoende ruimte voor het plaatsen van fietsen en overige zaken.

Huurprijs

Het appartement is beschikbaar voor €3.500,- per maand, inclusief service-kosten. De eigenaar vraagt 2 maanden borg. Brickyard Makelaars B.V. vraagt geen commissie aan de huurder. 

Screen Shot 2018-09-06 at 17.09.41.png

Gelegen naar het Shell hoofdkantoor en een prachtig park, biedt dit luxueuze 3-slaapkamer appartement de perfecte combinatie tussen wonen in de stad en de rust van een dorp. Dit appartement is volledig nieuw opgeleverd in 2019 als onderdeel van Park Hoog Oostduin.

DSC_3481.JPG

Op een prachtige locatie nabij Scheveningen, het strand en de Frederik Hendriklaan, ligt dit volledig gemeubileerde, zeer ruime 3-slaapkamer appartement. Het appartement is in 2020 geheel gerenoveerd en vrijwel alles, inclusief het meubilair en de keuken, is nieuw.

WAT DOEN WIJ?

VERHUUR

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van appartementen en huizen.

INVESTERINGSADVIES ONROEREND GOED

Wij hebben ruime ervaring met het samenstellen van beleggingsportefeuilles in het onroerend goed. Met behulp van financiële modellen bepalen wij een realistisch rendement dat u kunt verwachten. Ook kunt u participeren in reeds bestaande onroerend goed portefeuilles die wij beheren. 

 
 

Contact:

Telefoon: 070 216 59 15

Email: info@brickyardmakelaars.nl

Bericht verstuurd!

© 2018 Brickyard Makelaars B.V.

KVK-nummer: 71539751